Google blokkeert site BMW wegens manipulatie

 De Amerikaanse internetzoekmachine Google heeft de Duitse website van autoproducent BMW verwijderd uit zijn zoekresultaten. BMW zou verboden technieken hebben gebruikt om hoog in de lijst van zoekresultaten te komen.

Dat meldt het Britse Financial Times. Google wilde geen direct commentaar geven op dit geval, maar het bedrijf zei wel niet te tolereren dat zijn zoekresultaten worden gemanipuleerd. De zoekmachine wil zijn gebruikers relevante en objectieve informatie bieden.

Bovenaan
Matt Cutts, een ingenieur van Google, zegt dat BMW zijn pagina's heeft bewerkt om ervoor te zorgen dat zijn website bovenaan verschijnt bij de resultaten van zoekopdrachten in het Duits als 'nieuwe auto's' (Neuwagen) en 'tweedehandswagens' (Gebrauchtwagen).

De autofabrikant zegt vorige week te zijn gestopt met het bewerken van zijn webpagina's, omdat slechts 0,4 procent van de bezoekers via een zoekmachine op de site terechtkwam.

BMW vindt het verrassend dat het niet is ingelicht door Google over het weghalen van de website. Het bedrijf hoopt dat de site binnen enkele dagen weer wordt vermeld in de zoekresultaten van Google.

 Bezoek 'Vetarm.be' & Verhoog uw libido!

Reacties

Wow this dishes are looking to an exceptional degree transcendent and this is starting late vegetable dishes and it's remarkably strong for us so those necessities to make in home they ought to attempt this in light of the course that here the proprietor of the page tell the recipe of the dishes I ought to endeavor this in my home.

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
727853
Onthoud mijn gegevens!