Erotische tip: toon wie de broek draagt

 Zaken die verboden zijn, of minstens niet voor de hand liggend, dát zorgt voor seksuele opwinding, schrijven Tiany Kiriloff en Isabelle Dams in Open en Bloot. Lijdt je relatie onder sleur, speel dan een rollenspel. Vraag je partner wat zijn of haar fantasie is en probeer die in te vullen.

Uit onderzoek blijkt dat de meeste vrouwen ervan dromen om genomen te worden door een sterk en stil type. De Tarzan in elk van ons, die geen woorden nodig heeft om een vrouw het hof te maken. Mannen, kom de kamer binnengewandeld zonder iets te zeggen, kus je partner in de hals en op de schouders. Beantwoord geen vragen. Streel haar lichaam. Draag haar naar de slaapkamer. Laat voelen dat jij de baas bent. Plaag haar tot ze smeekt om haar te nemen.

Veel mannen dromen eigenlijk over precies hetzelfde: over vrouwen die er nooit genoeg van krijgen en zelf de touwtjes in handen nemen. Dus, dames, speel voor één avond de nymfomane. Trek sexy lingerie aan. Duw je man in de zetel. Kleed je sensueel uit. Streel jezelf overal. Speel met je borsten. Kus hem. Lik hem. Plaag hem. Fluister in zijn oor waar je hevig naar verlangt. Bind hem eventueel met handboeien aan het bed. Masturbeer voor zijn ogen. Neem ook tijdens de daad de touwtjes in handen. Zet je zoveel mogelijk bovenaan. Rug rechtop. De ene keer met je rug naar hem gericht, de andere keer met je borsten. Kreun. Soms stilletjes, naar de climax toe luidop. Zelfs al moet je daar een beetje moeite voor doen. Het kan een man nauwelijks schelen dat het gefaket is. Hij wordt al opgewonden als hij Maria Sharapova hóórt tennissen.

Been there, done that? Ga dan een stap verder. Dames, speel callgirl voor één avond. Huur een motelkamer en laat je partner via sms weten waar je op hem ligt te wachten. Wees gerust: als hij arriveert, kan je meteen het voorspel overslaan.

Bijzonder opwindend zijn rollenspelen met een sm-randje, zonder dat we echt over sm spreken: dokter en verpleegster, rijke dame en arme bedelaar, baas en secretaresse... Het gaat hier om psychische onderwerping. Ofwel heb je de situatie volledig zelf in handen, ofwel onderwerp je je compleet. Bepaal wel hoe ver je kunt gaan. Anders mag je straks de echte dokter bellen.

Bezoek 'Vetarm.be' & Verhoog uw libido!

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
ef6513
Onthoud mijn gegevens!