De tien meest gehate gadgets

 MASSACHUSETTS - Gadgets zijn technische hoogstandjes die vaak worden uitgevonden om het leven makkelijker en aangenamer te maken. Soms dienen ze totaal geen doel en worden ze zelfs ervaren als irritant. Het Massachusetts Institute of Technology in de Verenigde Staten heeft onderzoek gedaan naar de meest gehate gadgets aller tijden.

Het apparaat dat echt nooit had mogen worden uitgevonden volgens de ondervraagden is de ghettoblaster, omdat deze zoveel overlast bezorgt. Op de tweede plaats staat het antwoordapparaat van bedrijven. Bijna niets is zo vervelend als een telefoonbeantwoorder die je van het kastje naar de muur stuurt, zo vindt men.

Velen zullen het niet zo ervaren, maar de auto staat ook in de lijst van meest vervelende uitvindingen. Een auto gaat volgens de ondervraagden vaak kapot en heeft te veel onkosten, zo luidt de motivatie. Andere dingen die het leven zuur maken zijn inkjetprinters, mega-bass boxen in de auto en het schelle geluid van een autoalarm.

Op nummer tien in de lijst van meest gehate uitvindingen staat de parkeermeter. Uit het onderzoek blijkt dat men zich ergert aan het apparaat omdat het vaak buiten werking is. Het apparaat dat het meeste irritatie oproept is een uitvinding waar mensen tegelijk ook niet meer zonder kunnen: de mobiele telefoon. Men ervaart de GSM als een elektronische galg die geen genade kent, zo zeggen de onderzoekers.

Bezoek 'Vetarm.be' & Verhoog uw libido!

 

Reacties

op nummer 1 mag gerust m'n leraar aardrijkskunde

Someone essentially lend a hand to make seriously articles I might state. This is the very first time I frequented your web page and thus far? I amazed with the analysis you made to create this actual submit amazing. Excellent job!

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
195103
Onthoud mijn gegevens!